Vad kan jag göra åt mina sneda tänder?

4 min

Vi kan hjälpa dig att åtgärda dina trånga eller sneda tänder.

Senda tänder tandvård

Har du sneda tänder och funderar på att göra något åt det på riktigt? Sneda tänder kan vara en charmig egenskap och en del av just din karaktär, så först och främst vill vi säga att du duger som du är! Men kanske drömmer du om hur det skulle kännas att ha rakare tänder. Då ska du veta att vi finns här för att hjälpa dig med korrigering av dina tänder.

Diskret tandställning råder bot mot sneda tänder

På Landskrona Dental Center erbjuder vi en mindre synlig tandställning, även kallat Invisalign. Denna variant av tandreglering passar dig som är intresserad av en mindre synlig reglering för att göra dina tänder rakare. Invisalign är skräddarsydd efter dina tänder, vilket betyder att du får unika skenor som passar dig. Detta är möjligt tack vare den moderna teknologi som vi använder oss av.

Hur får jag reda på mer om tandställningar?

För att vi på Landskrona Dental Center ska kunna göra en korrekt bedömning huruvida du kan bära Invisalign skenor, behöver vi genomföra en undersökning. Detta görs genom en kostnadsfri konsultation när du besöker vår klinik. Om vi tillsammans kommer fram till att en osynlig tandställning passar dig bra så gör vi även en 3D skanning som visar hur dina tänder kommer se ut.

Boka tid hos oss så undersöker vi dina tänder

Har du bestämt dig för att åtgärda dina trånga eller sneda tänder, då är du välkommen att vända dig till oss för att få reda på mer om vilka behandlingar som finns att tillgå. Boka en tid hos oss redan idag så hjälper vi dig att uppnå ditt dröm-leende!

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid