Tandimplantat

Implantat är lösningen för dig som har förlorat en, flera eller kanske alla dina tänder. Tandimplantat både upplevs och ser ut som riktiga tänder.

Tandimplantat i Landskrona

Det är möjligt att ersätta dina saknade tänder om de tappats i en olycka eller på grund av tandlossning. 

Det är viktigt att välja en skicklig och erfaren tandläkare för att öka sannolikheten för ett tillfredsställande resultat eftersom tandimplantat är en avancerad operation.

Vårt mål på Landskrona Dental Center är att tillhandahålla den bästa och säkraste tandvården, varför vi har en av de bästa och mest skickliga implantat tandläkare. Det bästa sättet att säkerställa ett framgångsrikt, problemfritt och långvarigt resultat är att välja en tandläkare med lång erfarenhet som regelbundet sätter in tandimplantat. En skicklig tandläkare kan avgöra vilken procedur som är lämplig för dina problem. 

För att öka dina chanser till ett framgångsrikt resultat använder Landskrona Dental Center endast komponenter från välkända tillverkare. Upplev ditt helt nya smile i Landskrona via vår behandling i vår klinik!

Vi på Landskrona Dental Center är en av få kliniker i Sverige som erbjuder fasta tänder direkt efter implantatoperation.
Med hjälp av den modernaste tekniken, den högsta kvalitén på de specialanpassade implantaten och våra tandläkares stora kompetens och erfarenhet behöver du inte vänta över 3 månader mellan operation och tandfixering. All behandling utförs under lokal tandläkarbedövning och Du kan återvända till Ditt arbete redan samma dag. Oavsett om Du vill ersätta en tand eller hela käkar kan vi hjälpa Dig med alla dina behov. Allt Du behöver göra är att boka tid för en konsultation då vi berättar mer om tekniken och utformar en behandlingsplan utifrån Dina önskemål och förutsättningar.

Få fasta tänder på implantat på en dag!

Hur går det till? 

  • Boka din tid: Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret eller ringa oss på 041821313
  • Konsultation och information: Under din konsultation får du träffa en av våra främsta implantat tandläkare. Vi kommer att berätta för dig om hur en behandling går till, ge tidsperspektiv och olika alternativ. Du får dessutom möjlighet att ställa frågor och berätta om dina förväntningar. 
  • Undersökning och röntgen: Under din konsultation kommer tandläkaren även att göra en lättare undersökning för att se över ditt behov och dina förutsättningar. Oftast tas även en panoramaröntgen (OPG) vid samma tillfälle. 
  • Planering och prissamtal
  • Tandimplantat behandling
  • Uppföljning

Vill du boka denna behandling?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig!

Genom att klicka på knappen nedan godkänner jag Landskrona Dental Centers integritetspolicy.