Tandhygienist

En tandhygienist har som huvudsakliga fokus att utöva förebyggande tandvård, såsom att ge råd och instruktioner om hur man upprätthåller en god munhygien.

Tandhygienist i Landskrona

En tandhygienists huvudsakliga fokus ligger på förebyggande tandvård, såsom att ge råd och instruktioner om hur man upprätthåller en god munhygien. Att undvika tillstånd som tandköttsinflammation, som kan leda till tandlossning är det främsta målet

Vid ett besök hos en tandhygienist undersöks dina tänder och tandkött mycket noggrant med både tester och röntgen. Munnen och tänderna rengörs och tandhygienisten tar bort tandsten och plack för att förhindra bland annat inflammation i tandköttet och tandlossning. Genom att boka regelbundna besök hos din tandhygienist på Landskrona Dental Center kan du behålla en god munhälsa och få vård som förebygger utvecklingen av allvarligare åkommor och sjukdomar. 

Kontakta oss på Landskrona Dental Center genom att fylla i formuläret nedan på sidan eller ring oss på 0418 – 213 13 för att boka tid hos din tandhygienist. 

Vill du boka denna behandling?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig!

Genom att klicka på knappen nedan godkänner jag Landskrona Dental Centers integritetspolicy.