Tandreglering i Landskrona (Invisalign®)

Vi erbjuder modern tandreglering i Landskrona med Invisalign - en osynlig & bekväm tandställning som steg för steg flyttar tänderna till önskad position.

Tandreglering i Landskrona (Invisalign®) 

Vi erbjuder modern tandreglering med Invisalign – en osynlig och bekväm tandställning som steg för steg flyttar tänderna till önskad position. Resultatet är en tandrad så som du alltid önskat den samt utan smärta eller obehag. 

Vill du ha rakare tänder utan metallfästen, vajrar eller band? Invisalign® är det tydliga alternativet till traditionella räls och Landskrona Dental Center är stolta över att kunna erbjuda dessa bekväma och innovativa aligners till våra patienter. Vill du veta hur vi kan räta upp ditt leende med Invisalign? Fyll i vårt formulär nedan eller ring oss idag på 0418-213 13 och boka en kostnadsfri konsultation eller undersökning. Invisalign® aligners är ett utmärkt val för patienter som letar efter ett mer diskret ortodontisk behandlingsalternativ för att räta ut sitt leende. Istället för att använda metallfästen och trådar som traditionella räls, använder Invisalign-systemet en serie skräddarsydda, datorgenererade skenor för att räta ut tänderna. Varje uppsättning aligners är utformad för att göra små förändringar i inriktningen av tänderna. När du byter uppsättning av aligners ca var eller varannan vecka kommer dina tänder gradvis och försiktigt att flyttas till sina nya positioner. Du kommer också att besöka oss regelbundet under behandlingen för att försäkra dig om att ditt leende utvecklas som planerat.

I allmänhet kan Invisalign aligners användas för att behandla samma ortodontiska problem som normalt behandlas med tandställning. Vår tandläkare kan rekommendera Invisalign-behandling för att korrigera: 

  • Trånga tänder 
  • Sneda tänder 
  • Glesa tänder 
  • Bettproblem såsom överbett, öppet bett, underbett eller korsbett 

Tandreglering i Landskrona

Under ditt första, kostnadsfria besök kommer vi att avgöra om 

Invisalign-behandlingen kan hjälpa just dig. Denna behandling är ett bra val för de som är intresserade av en praktiskt taget osynlig ortodontisk behandling. Förutom att vara diskreta är Invisalign aligners mycket bekväma eftersom de är specialtillverkade av slät, tunn plast. De är också avtagbara, vilket gör att du enkelt kan ta bort dem efter behov för att äta, borsta tänderna eller använda tandtråd. 

Vi välkomnar dig att fylla i formuläret eller ringa oss för att lära dig mer om Invisalign clear aligners.

Vill du boka denna behandling?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig!

Genom att klicka på knappen nedan godkänner jag Landskrona Dental Centers integritetspolicy.