Behöver du en tandläkare nära Eslöv?

5 min

Behöver du en privat tandläkare nära Eslöv? Vi på Dental Center finns bara ett stenkast bort, i Landskrona, och är här för att hjälpa dig.

Tandläkare Eslöv

Behöver du en privat tandläkare nära Eslöv? Vi på Dental Center finns bara ett stenkast bort, i Landskrona, och är här för att hjälpa dig.

I princip alla människor upplever problem med gaddarna någon gång i livet. För visst är det ok att njuta av god mat och dryck ibland? Även om det påverkar både tänder och tandkött. Vi på Landskrona Dental Center kan erbjuda behandlingar för flera typer av tandbesvär för att förbättra din tandhälsa. Få hjälp med alltifrån rotfyllning till karies. 

Allmäntandvård i Landskrona

Vi är experter på de vanligaste typerna av munhälsa och tandvård. Allmän tandvård är vanliga undersökningar och behandlingar som utförs ofta och som i regel inte brukar orsaka efterföljande komplikationer. Detta omfattar kontroller, förebyggande behandlingar, rotbehandling, olika fyllningar, tandutdragningar och behandlingar som ämnar att förhindra tandförlust. Vi är ett duktigt team av tandhygienister och tandläkare nära Eslöv som erbjuder bästa möjliga tandhälsa för alla stunder i livet.

Tandimplantat – när du förlorat en tand

Har du råkat ut för tandlossning eller tappat en eller flera av din tänder? Att förlora en tand kan vara mycket smärtsamt, vi har sett det på nära håll. Men det finns ljus i slutet av tunneln. Tänder som förlorats eller saknas till följd av en olycka kan ersättas. Att förlora en tand ska ju faktiskt inte få dig att känna dig hopplös – för det mesta går att lösa. Tandimplantat är dock lite mer komplicerat än vad man först kan tro. Det gör att denna typ av behandling kräver ett öga för detaljer, så det är viktigt att välja en tandläkare med både kunskap och erfarenhet. Det ökar chanserna att du får ett tillfredsställande resultat när du väljer tandimplantat.

tandläkare eslöv privat

Tandblekning i Eslöv och Landskrona – Få vita tänder nu

Det är faktiskt inte så ovanligt att ha gulfärgade tänder. Många av oss dricker ju t.ex. kaffe och te dagligen. Om du har gula tänder så kan du komma till oss för en effektiv tandblekning. Det är smärtfritt, enkelt och ger dig leendet du alltid drömt om.

Vi arbetar såklart enbart med olika lösningar som har bevisats fungera effektivt mot gula tänder. En produkt som vi använder är bland annat Opalescence Boost, som har bevisats fungera effektivt för tandblekning. När du provar vår tandblekningsbehandling innebär det att du får en effektiv, smart och säker blekningsgel applicerad på dina tänder. Den absorberar synliga missfärgningar av emaljen utan att skada själva tandemaljen. Dina tänder återställs sedan till den naturliga, fräscha vita nyans du önskar. Med denna behandling kan du le som en Hollywood-stjärna, både på jobbet och på festen.

Boka tid hos oss – Vi är din tandläkare nära Eslöv

Söker du en akut tandläkare nära Eslöv? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Landskrona Dental Center. Vi hanterar de flesta typer av tandproblem och har många nöjda patienter i alla olika åldrar. Varmt välkommen att boka en tid hos oss här.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid