Om oss - Få ett nytt smile med tandvård i Landskrona
📞 Ring oss

Möt våra experter inom tandvård - Få ett nytt smile i Landskrona

Hos oss på Landskrona Dental Center får du tandvård med högsta möjliga service. Har du akut tandvärk eller ska du kanske bara gå på en rutinkoll? Oavsett vad så erbjuder våra tandläkare korta väntetider och bästa möjliga service. Upplev ditt nya smile med tandvård i Landskrona hos oss. Varmt välkommen att boka en tid!

Få nytt smile i Landskrona
Olga Wetterlöv Klinikchef

Jag är legitimerad tandläkare med bred och djup arbetslivserfarenhet i Sverige. Min tandläkarutbildning genomförde jag på Malmö Universitet och blev där färdig tandläkare 2011. År 2015 blev jag färdig doktor i odontologi och min doktorsavhandling skrev jag i ämnet implantologi, varför jag har djup kunskap och stort intresse för just protetik. Jag har undervisat och föreläst extensivt inom mitt forskaruppdrag. Vidare har jag både deltagit i specialistmöten samt auskulterat och assisterat på specialistkliniker inom protetik. Yttermera har jag genomfört många kurser för kompetensutveckling inom protetisk rehabilitering. Under min karriär har jag mött och behandlat många patienter med stora tandvårdsbehov och är därför van vid stora terapiplaner med efterföljande protetik och estetik i fokus. Samtidigt med min forskning arbetade jag praktiskt som tandläkare, både på Folktandvården och därefter privat. Sedan 2019 har jag privilegiet att arbeta på Landskrona Dental Center. Välkommen till mig!

Giovanna Gutierrez Leg. Tandläkare

Efter att har jobbat som tandsköterska och sedan studerat till tandtekniker, var det naturliga steget framåt att bli tandläkare. Min tandläkareutbildning genomförde jag på Malmö Universitet där jag tog examen år 2011. Efter det har jag jobbat med både vuxna och barn, men jag har utvecklat en nisch för tandvårdsrädda patienter. Jag gör alltid mitt bästa för att mina patienter skall känna sig trygga och informerade. Varje behandling ska erbjuda högsta kvalitet! Välkommen till mig på basundersökning och låt mig förklara vilken som är den bästa behandlingen just för dig!

Dijar Argun Leg. Tandläkare

Jag heter Dijar Argyn och studerade mellan åren 2014-2019 på Malmö Universitet. Där avlade jag examen i Degree of Master of Science in Dental Surgery. Åren 2019-2021 arbetade jag på Folktandvården, för att sedan övergå till privat verksamhet. Sedan mars 2023 arbetar jag på Landskrona Dental Center, där jag utvecklat en nisch för akuttandvård. Kvalitet och noggrannhet är det jag eftersträvar allra mest i mitt arbete. Det finns inga aspekter av tandvårdsyrket jag inte tycker om, men mest givande är det patientnära arbetet. Jag är nämligen lyhörd och sätter alltid patientens behov och önskemål i centrum. Välkommen till mig!

Boka tid för ett tandläkarbesök hos oss

Du når oss även på 0418-213 13 om du har frågor eller vill boka ett möte.

    Telefontider:

  • Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
  • Lördag: 10:00 - 15:00

  • Söndag: Stängt

Maila oss för tidsbokning

Skicka gärna ett mail till oss via kontaktformuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Vi försöker att alltid svara inom 48h. Har du ett akut ärende så rekommenderar vi att du ringer till oss.

Vill du bli uppringd?

Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att klicka på knappen nedan godkänner jag Landskrona Dental Centers integritetspolicy.

Få ett helt nytt smile i Landskrona

Vi är experter på tandvård och munhygien

Är det dags för en rutinkontroll, vill du reglera din tänder eller har du tandvärk? Boka tid hos oss idag och upplev riktigt bra tandvård.