Tandblekning i Landskrona

Vi erbjuder professionell tandblekning i Landskrona som inte skadar tänderna. Få ett vitare, fräschare leende som du kan vara nöjd med.

Tandblekning i Landskrona

Tandblekning är en enkel, effektiv, kosmetisk tandbehandling som vi erbjuder för att förbättra ditt leende på så lite som en behandling. Våra professionella tandbleknings-behandlingar använder en effektiv men säker blekningsgel som appliceras på ytan av dina tänder. Utan att skada din tandemalj suger denna ut missfärgningar från emaljen och tänderna återfår därefter sin naturliga fräscha och vita färg. Behandlingen hjälper dig att le med stolthet. 

Vår tandhygienist kommer att arbeta med dig för att bestämma rätt typ av behandling och behandlingslängd för att uppnå den leendeestetik du önskar. För att lära dig mer om professionell tandblekning i Landskrona och för att boka din konsultation kan du kontakta oss på Landskrona Dental Center genom att fylla i formuläret längre ned på sidan eller ringa oss på 0418 – 213 13 för att boka din tid. Har du akuta problem kan du även boka in tid för akut tandvård.

Vill du boka denna behandling?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig!

Genom att klicka på knappen nedan godkänner jag Landskrona Dental Centers integritetspolicy.