Finns de bästa tandläkarna i centrum i Lund eller i Landskrona?

5 min

Varför du ska välja vår tandläkarklinik

tandläkarna i centrum lund

Undrar du om de bästa tandläkarna finns i centrum i Lund eller i Landskrona? Vi på Landskrona Dental Center har lång erfarenhet inom såväl tandvård som munhygien. Om du letar tandläkare nära Lund, så prova ta bilen till oss i Landskrona, vi ligger bara en halvtimme bort. Vi lovar att det är värt besöket.

Både tandläkare och tandhygienister som jobbar på vår klinik i dag är experter på både akut tandvård och allmänna tandproblem, något som kan drabba alla oavsett ålder. Vi är glada att kunna hjälpa dig förbättra din munhälsa från grunden.

Kanske är det så att du lider av plötslig och svår tandvärk som måste tas tag i direkt? Eller kanske vill du utföra en regelbunden kontroll för att se till att dina tänder är i gott skick. För visst har man bara ett par tänder, och de ska man vara rädd om. Boka i sådana fall gärna ett möte med oss så hjälper vi dig.

Hitta de bästa tandläkarna i centrum i Lund eller i Landskrona

Du behöver inte nödvändigtvis hitta de bästa tandläkarna i centrum Lund, utan det kan vara värt att besöka oss i Landskrona istället om du vill ha snabb service och effektiva behandlingar. Regelbundna tandundersökningar är exempelvis något som vi alla måste göra. De är särskilt viktiga eftersom tänderna inte håller samma skick när man plötsligt ändrar sin livsstil, oavsett om du är pensionär eller student. En traditionell tandläkarundersökning syftar inte bara till att identifiera problem, utan också förebygga vanliga tandsjukdomar eller problem med tandkött som du kanske inte tänkt på tidigare.

Hur genomförs en tandläkarundersökning?

Så hur genomför vi en sådan tandläkarundersökning egentligen? Man kan säga att hela munhålan undersöks. Alltifrån tänder, emaljen, ditt tandkött, käkleder, ditt bett och alla tandköttsfickor. Det kan ofta krävas röntgenbilder, något som är ett vanligt moment under dessa undersökningar. Om du behöver komma tillbaka till oss för återbesök, exempelvis vid hål i tänderna, så kommer vi se till att det sker så snart som möjligt. 

Boka en tandläkartid hos oss idag

Oavsett vilka problem du har, eller inte har, med dina tänder är du varmt välkommen att besöka oss för en undersökning. Boka i sådana fall gärna ett första möte med oss i Landskrona så hjälper vi dig vidare.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid