Varför ska jag välja en osynlig tandställning såsom Invisalign?

5 min

osynlig tandställning

Önskar du att justera dina tänder och fundera på hur du vill gå till väga? Många väljer en osynlig tandställning av den enkla anledningen att de helt enkelt syns mindre. På Landskrona Dental Center kan vi erbjuda dig en modern typ av tandreglering med Invisalign. Detta är inte bara en osynlig, men också en bekväm tandställning, som stegvis förflyttar tänderna till de positioner du önskar. För vem vill inte ha en snygg rak tandrad och dessutom med smärtfria metoder?

Slipp obehaget som traditionell tandreglering innebär

De traditionella metoderna för tandreglering innebär att du behöver bära metallfästen och räls. Det är långt ifrån alla som gillar denna typ av tandreglering. Därför samarbetar vi med Invisalign®. Detta är en närmast osynlig tandställning som vi erbjuder våra patienter med stor framgång. Den passar bra för dig som upplever att du har sneda tänder eller trång tandrad, och vill korrigera detta. Boka en fri konsultation hos oss så berättar vi gärna mer.

Hur ska jag bära en osynlig tandställning? 

Denna typ av tandreglering passar dig som är intresserad av en mindre synlig reglering för att göra din tandrad rakare och mer jämn. Invisalign är nämligen särskilt framtagen för hur dina tänder sitter genom skenor som skapas via modern teknologi. 

Först och främst behöver du besöka oss för en kostnadsfri konsultation där vi avgör om Invisalign passar dig. 

Därefter genomförs en 3D-scanning av dina tänder och dina skenor skapas. Du kommer behöva byta uppsättning av “aligners” ungefär varannan vecka. Detta för att kunna förflytta tänderna till rätt position. Genom att besöka oss regelbundet följer vi upp hur det går med behandlingen. 

En fantastisk fördel med en osynlig tandställning är att de även kan tas av när du känner att du behöver göra det. Exempelvis kan du ta av dem innan en måltid eller innan du ska borsta dina tänder.

Kontakta oss för mer information

Om du är intresserad av att veta mer om Invisalign är du varmt välkommen att kontakta oss, så att vi kan boka in en tid. Så vänta inte på chansen att få rakare tänder, hör av dig och börja resan mot ett nytt leende.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid