Dags att byta tandläkare? Därför ska du välja oss på Landskrona Dental Center

5 min

Ibland kan man helt enkelt vilja byta tandläkare. Då finns vi här för dig!

Byta tandläkare i Skåne

Känner du att det av olika anledningar är dags att byta tandläkare? Då är du varmt välkommen att välja oss på Landskrona Dental Center istället. Vi är ett team av erfarna tandläkare med en stor kunskapsbas inom flera olika områden inom tandvård och tandhygien. Vi har många nöjda kunder genom åren och är redo att göra dig till en precis lika nöjd kund också.

Men vad ska du titta efter när du väljer en ny tandläkare? I denna artikel berättar vi om vilka egenskaper som kännetecknar en erfaren tandläkare.

Lång erfarenhet

En erfaren tandläkare har behandlat många olika typer av patienter och tandproblem under hela sin karriär. De har mött stora som små utmaningar och har lärt sig att hantera olika situationer på ett effektivt sätt.

Effektiva arbetsmetoder

Många duktiga tandläkare har utvecklat effektiva arbetsmetoder för att hantera sitt tidsschema på ett optimalt sätt. De kan arbeta snabbt och noggrant när de behandlar dig som patient – utan att kompromissa med kvaliteten på den tandvård de ger. De är medvetna om att de flesta patienter gärna inte spenderar alltför lång tid i tandläkarstolen, samtidigt som behandlingen måste ges på ett effektivt sätt.

Duktiga på att diagnostisera problem

För dig som går i tankarna att byta tandläkare är det viktigt att du får rätt behandling för rätt problem. Erfarna tandläkare har oftast utvecklat en stark förmåga att diagnostisera och identifiera olika tandrelaterade problem. Med stor noggrannhet kan de analysera symtom, utföra undersökningar och bedöma patientens tandhälsa – för att ge bästa möjliga behandling.

Vi erbjuder även en tandförsäkring från 149 kr / mån via Hela försäkring. Denna försäkring täcker många olika typer av behandlingar inom tandvård och är ett tryggt upplägg som många av våra patienter är nöjda med.

Tydlig och empatisk kommunikationsförmåga

Duktiga tandläkare är likaså även skickliga kommunikatörer. De vet hur de ska samtala med patienter på ett sätt som är både tydligt och empatiskt. Dessutom kan de även förklara komplexa tandvårdsfrågor på ett begripligt sätt och vet också hur man skapar en trygg och bekväm miljö för patienterna. Som ett led i vår empatiska strategi så har våra tandläkare erbjudit tandvård till asylsökande, exempelvis till flyktingar från Ukraina.

Professionellt bemötande

En anledning till att många vill byta tandläkare kan vara hur de blivit bemötta tidigare. Professionella tandläkare följer etiska riktlinjer och yrkesmässiga standarder som gäller för tandläkaryrket. Dessutom är de villiga att ge bästa möjliga vård till sina patienter och agerar ansvarsfullt.

Så slutligen, letar du efter en ny erfaren tandläkare i Skåne med omnejd? Då är du välkommen in till oss på Landskrona Dental Center. Du bokar enkelt tid via denna sida. Hjärtligt välkommen!

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid