Vi är din tandläkare nära Malmö – Kom till vår klinik i Landskrona

5 min

Har du fått plötsliga problem med tänderna och letar efter en privat tandläkare nära Malmö?

privat tandläkare nära malmö

Har du fått plötsliga problem med tänderna och letar efter en privat tandläkare nära Malmö? Då får du gärna komma till oss, ett kort bilresa till Landskrona! Man behöver inte gå till de stora klinikerna såsom exempelvis Aqua Dental Malmö, vi ger dig personlig service!

Alla drabbas vi av problem med tänderna. Att njuta av godsaker är en del av livet, men det sätter dock sina spår. Vi kan erbjuda flera typer av behandlingar för olika tandbesvär.

Allmäntandvård

Vi är proffs på de vanligaste typerna av behandlingar inom munhälsa. Allmäntandvård är kort och gott de undersökningar och behandlingar som utförs ofta och som vanligtvis inte orsakar komplikationer. Det kan handla om allt från undersökningar, förebyggande behandlingar, rotfyllningar, fyllningar, tandutdragningar och behandling för att förebygga oönskad tandlossning. Vi är ett team med tandläkare nära Malmö som kan ge dig bästa möjliga förutsättningar för en god tandhälsa genom livet.

Tandimplantat

Att förlora tänder kan vara riktigt jobbigt. Tänder som förlorats på grund av olyckor eller saknade tänder kan ersättas. Du ska inte behöva känna en hopplöshet när du mister en tand.

Eftersom tandimplantat är ett komplicerat ingrepp är det viktigt att välja en tandläkare med kompetens och erfarenhet för att öka chanserna för ett tillfredsställande resultat. Vi har den kompetensen och berättar gärna mer vid ett besök i vår klinik. 

Tandläkare Malmö

Tandblekning

Att drabbas av gula tänder är inte kul, men ett uppenbart resultat av exempelvis för mycket av det goda. Alltifrån många koppar kaffe eller cigaretter kan vara boven i dramat. Vi erbjuder då tandblekning som en enkel och kosmetiskt effektiv åtgärd. Förbättra ditt leende med endast en skonsam behandling. 

Vi jobbar enbart med produkter som har bevisats fungera effektivt mot gula tänder. Vår professionella tandblekningsprocedur innebär att vi applicerar en effektiv, smart och säker blekningsgel på dina tänder. Utan att skada din tandemalj absorberar den sedan synliga missfärgningar på emaljen. Därefter återställs dina tänder till sin naturliga, fräscha vita ton som du önskar. Behandlingen gör att du kan le som en kung eller drottning, både i vardagen och på fest.

Boka tid hos oss idag – din tandläkare nära Malmö

Vill du hitta en akut tandläkare nära Malmö som kan ge dig bäst service? Kom då till oss på Landskrona Dental Center. Vi klarar av de flesta typer av tandproblem och har många nöjda patienter i olika åldrar. Varmt välkommen att boka en tid hos oss här.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid