Söker du akut tandvård nära Malmö och Skåne? Kom in till oss

5 min

Akut tandvård i Skåne

Har du varit med om en olycka nyligen och söker akut tandvård i Skåne? Vi på Landskrona Dental Center vill att du så snabbt som möjligt ska få den tandvård du behöver om olyckan är framme eller om det dykt upp problem med din munhälsa. Vårt motto är även att ge dig snabb hjälp om du har tandvärk eller precis tappat en fyllning. Så har du akuta besvär eller får ont i tänderna så ska du boka en akuttid hos oss så snart som möjligt.

Vad räknas som akut tandvård?

Hur brådskande ett problem med tänderna faktiskt är skiljer sig från fall till fall. Men akut tandvård brukar ofta krävas när du exempelvis slagit ut en hel tand eller delar av en tand. Har du mycket ont i tänderna till följd av en ihållande tandvärk, då kan det också klassas som ett akut problem som behöver ses över direkt. Detta eftersom din tandvärk kan vara symptom på något som måste undersökas. Dessutom erbjuder även en tandförsäkring från 149 kr / månad via Hela försäkring. Denna försäkring täcker många olika typer av behandlingar inom tandvård, bland annat akut tandvård och vissa akuta besvär.

Hur kan jag lindra min tandvärk medan jag väntar på hjälp?

Om det gör mycket ont medan du är på väg in till tandläkaren kan du hitta sätt att tillfälligt lindra din smärta. Du kan antingen ta en värktablett, såsom en Ibuprofen eller Paracetamol, för att se om värken eventuellt reduceras. Du kan också hålla en kall ispåse mot käken för att få en bedövande effekt. 

Varför vända dig till oss för akut tandvård i Skåne?

Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter i olika åldrar. Så om du söker akut tandvård i Skåne eller akut tandvård nära Malmö så har vi ett team av skickliga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som behandlar dig med hjälp av den senaste tekniken. Ring oss på 0418-213 13 eller boka din tid online, så ordnar vi en tid så snart som möjligt.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid