Vi har fått utmärkelsen Branschvinnare 2023

4 min

Vi är stolta över att ha vunnit pris för årets Branschvinnare 2023!

Branschvinnare 2023

Vi kan stolt meddela att Landskrona Dental Center har fått en mycket fin utmärkelse i år. Som segrare av utmärkelsen Branschvinnare 2023, inom vår tandvård, har vi ett kvitto på att våra resultat har överträffat utvecklingen i vår bransch som helhet.

Priset delas ut av företaget Branschvinnare i Sverige AB. Företaget övervakar svenska aktiebolags resultat, och utmärker de företag som presterar bäst i jämförelse med sina konkurrenter.

Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet

För oss har det alltid varit viktigt att erbjuda avancerad och flexibel tandvård, av högsta tänkbara kvalitet. Detta har nu med andra ord gett resultat. Vi har dessutom kommit starka ur en pandemi och har klarat oss bra i den ekonomiska kris som nu råder globalt. En viktig faktor är att vi även vunnit förtroende hos våra patienter som faktiskt tar sig till oss från hela Skåne för att uppleva professionell tandvård.

Kompetent personal är en viktig nyckel till framgång

Tillskottet av nya tandläkare på kliniken har även möjliggjort snabbare service och kortare väntetider för våra patienter. Fördelen är också att vi är ett familjeföretag och att vi känner varandra mycket väl. Vi är också en av få kliniker i Sverige som har rätt expertis för att kunna sätta in nya tänder direkt efter en implantatoperation.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid