Behöver du en tandläkare nära Staffanstorp?

5 min

Kom in till oss i Landskrona

Tandläkare i Staffanstorp Skåne

Behöver du en privat tandläkare nära Staffanstorp? Vårt Dental Center ligger precis runt hörnet i Landskrona och vi finns här för att hjälpa dig med dina tandproblem!

I princip alla människor får problem med tänderna minst en gång i livet. För vi alla vill ju kunna avnjuta sötsaker, god mat och dryck lite då och då? Även om vi vet att det påverkar både tänder och tandkött. Landskrona Dental Center kan ge dig behandling för många olika typer av tandproblem så att du kan få en bättre tandhälsa.

Allmäntandvård Landskrona

Vi är specialister på de vanligaste typerna av munhygien och tandvård. Allmäntandvård är en rutinmässig undersökning och behandling som görs ofta och vanligtvis inte orsakar några efterföljande komplikationer. Det inkluderar kontroller, förebyggande behandlingar, rotbehandlingar, olika fyllningar, tandutdragningar och behandlingar för att förhindra tandlossning. Vi är ett talangfullt team av tandhygienister och tandläkare nära Staffanstorp som ger den bästa tandhälsa i varje ögonblick av livet.

Tandimplantat – när du förlorat en tand

Har du någonsin haft hål eller tappat en eller flera tänder? Att tappa en tand kan vara mycket smärtsamt. Men det finns ljus i slutet av tunneln. Det kan ersätta tänder som tappats vid olyckor eller på grund av sjukdom. Du behöver egentligen inte må dåligt bara för att du har tappat en tand. Det mesta går faktiskt att lösa. Tandimplantat är dock lite mer komplicerat än man kan tro vid en första anblick. Därför är det viktigt att välja en tandläkare som har både kunskap och erfarenhet, eftersom sådan behandling kräver noggrann uppmärksamhet. Tillfredsställande resultat är mer sannolikt med val av tandimplantat.

Tandblekning i Staffanstorp och Landskrona – blek dina tänder idag

Gula tänder är faktiskt inte så ovanligt. De flesta av oss dricker både kaffe och alkohol, vilket ökar risken markant för att få gula tänder. Så har du gula tänder, kom till oss för effektiv tandblekning. Det är smärtfritt, enkelt och ger dig det leende du alltid har drömt om.

Självklart använder vi bara lösningar som har visat sig effektiva i kampen mot gula tänder.En av produkterna vi använder är effektiv tandblekning. Att prova vår tandblekningsbehandling innebär att applicera en effektiv, smart och säker blekningsgel på dina tänder. Detta helt utan att skada själva tandemaljen. Dina tänder kommer att återgå till sin naturliga fräscha vita nyans som du önskar att ha. Med denna procedur kommer du att kunna le som en Hollywoodstjärna igen, både på jobbet och på fest.

Boka tid hos oss – vi är din tandläkare nära Staffanstorp

Söker du en akut tandläkare nära Staffanstorp? Kom till oss i Landskrona! Vi behandlar de flesta typer av tandproblem, såsom att rotfylla en tand, och har många nöjda patienter i alla olika åldrar.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid