Ska du avboka din tandläkare i Skåne? Så ska du tänka

5 min

Trött på din gamla tandläkare? Välj en erfaren klinik i Landskrona

Avboka tandläkare skåne

Har du fått förhinder och ska avboka din tandläkare i Skåne eller i Landskrona? Kanske skjuter du på tandläkarbesöket på grund av tandvårdsrädsla eller helt andra anledningar som vi inte ska läggas oss i. Eller kanske är det så att livet bara kom emellan helt enkelt.

Dina tänder är värda att bry sig om

Eftersom man bara har ett par tänder, är det viktigt att göra regelbundna besök hos din tandläkare. Gärna varje år eller åtminstone vartannat år beroende på din ålder och tandhälsa. Det kan finnas underliggande problem med tänder, emalj och tandkött som du kanske inte har noterat ännu. Vi på Landskrona Dental Center har en förståelse för hela din munhälsa och hjälper dig att identifiera och förebygga vanliga problem med tänder och munhälsa. Behöver du boka om din tid hos oss? Inga problem! Ring oss idag så ser vi till att hitta en ny tid som passar ditt schema.

Behöver du avboka din tandläkare i Skåne för att hitta en bättre klinik?

Det kan vara så att du inte är nöjd med din befintliga tandläkare och vill byta tandläkare snabbt. Eller att du är osäker på vilken tandläkare som är mest erfaren för att hjälpa dig, oavsett om det är så att du behöver akut tandvård eller tandreglering. Det kan också vara så att att du inte varit 100% nöjd med andra tandläkare i regionen såsom Happident Malmö eller Aqua Dental Malmö?

Om du funderar på att avboka din tandläkare i Skåne är du varmt välkommen att komma till oss på Landskrona Dental Center istället. Våra tandhygienister och tandläkare har hjälpt många nöjda kunder genom åren, och vi är redo att också hjälpa just dig.

Dags att gå till tandläkaren? Boka en tid!

Boka en tid