العلاجات - Dental Center Landskrona
📞 Ring oss

Behandlingar

Läs mer om vår tandvård och våra behandlingar

Card image cap

Kompositfasader

Skalfasader är en modern och vanlig typ av behandling idag just eftersom resultatet blir mycket bra. Men när behöver jag egentligen kompositfasader och hur avgör tandläkaren det?

Card image cap

Allmäntandvård – Prova oss istället för Folktandvården Landskrona

Allmäntandvård är de undersökningar och behandlingar som är vanligt förekommande och som oftast är okomplicerade.

Card image cap

Tandhygienist i Landskrona

En tandhygienist har som fokus att utöva förebyggande tandvård, såsom att ge råd och instruktioner om hur man upprätthåller en god munhygien.

Card image cap

Tandsmycke i Landskrona

Ett tandsmycke är en form av kosmetisk förbättring där glittrande utsmyckningar placeras på dina tänder för att ge ditt leende ett distinkt uttryck.

Card image cap

Tandblekning i Landskrona

Vi erbjuder professionell tandblekning som inte skadar tänderna. Få ett vitare, fräschare leende som du kan vara nöjd med.

Card image cap

Undersökning

Regelbundna tandundersökningar är en viktig del av god munvård. Undersökningar gör att våra tandläkare och tandhygienist kan undersöka din munhälsa och kontrollera eventuella tandproblem som behöver åtgärdas, skapa en terapi-plan, diskutera det med dig, och ge dig ett kostnadsförslag. 

Card image cap

Tandreglering i Landskrona (Invisalign®)

Vi erbjuder modern tandreglering med Invisalign - en osynlig och bekväm tandställning som steg för steg flyttar tänderna till önskad position. Resultatet är en tandrad så som du alltid önskat den samt utan smärta eller obehag.

Card image cap

Tandimplantat Landskrona

Implantat är lösningen för dig som har förlorat en, flera eller kanske alla dina tänder. Tandimplantat både upplevs och ser ut som riktiga tänder.

Card image cap

Akut tandvård i Landskrona

Har du råkat ut för akuta besvär? Vi ser till att du får tid inom kort, ofta samma dag.

Vill du boka tid hos en tandläkare i Landskrona eller Skåne? Du rekommenderar vi att du kommer till oss på Landskrona Dental Center. Vi kan hjälpa dig med alltifrån akuta besvär till regelbundna undersökningar. Vi har många års erfarenhet i branschen och ett stort urval av nöjda kunder. Välkommen in och träffa en av våra tandläkare eller tandhygienister redan idag!